Història de l'embaràs butllofa. Sensacions PreTrailwalker Albert Oliu

Queden 10 dies pel dia "D". Menys de dues setmanes per posar-nos a la línia de sortida de la Trailwalker 2013. A mesura que s'acosta el dia 20 d'Abril, cada cop tinc més clar que el fet d'inscriure'ns a la Trailwalker és quelcom que recordarem durant molt de temps tots els integrants del projecte butllofa.

Tot va començar el 19 de Juliol del 2012, llegint una notícia al Punt Diari "La Trailwalker 2013 tornarà a ser d'Olot a Sant Feliu de Guíxols". Ràpidament envio un mail a en Dani, l'Hèctor, l'Albert Asensio i a l'Enric confiant plenament en poder formar un equip amb almenys 3 d'ells.

La primera resposta de l'Albert no pot ser mes engrescadora "I tant! Olot - Sant Feliu és tot baixada, ho podríem fer corrent." Aquest és l'esperit del grup, positivisme, bon humor i ironia a tope!

Seguint aquesta filosofia en Dani es treu de la butxaca el nom del que serà el nostre equip. "Projecte Butllofa". Quin gran nom!!

Tenim clar que els 100 Km. de la Trailwalker seran durs, molts durs, així que mes val acceptar des del principi una de les conseqüències de l'aventura!



Em poso a pensar en tot el que hem viscut des de llavors, i penso que salvant les distàncies, compararia l'experiència del Projecte Butllofa a la Trailwalker amb la d'un embaràs... 

Si, us ho dic jo, que no he sigut pare, però moltes coses de l'experiència Trailwalker em recorden les experiències viscudes com a tiet o com a persona molt propera en experiències d'embarassos de molt bons amics.

Des de què ens vam decidir a inscriure'ns, hauran passat exactament 9 mesos fins el dia de la cursa, casualitat?, no ho crec.

Ens vam inscriure oficialment com a equip a la Trailwalker, a mitjans-finals d'octubre, passades unes 6 setmanes des de l'inici del projecte (6 setmanes, es just el temps en què es fa la primera ecografia, on es comença a sentir el batec del cor de l'embrió del nadó)

Des de llavors tots els integrants del projecte hem passat per moments d'alts i baixos. Hem superat moments difícils (bronquitis de l'Hèctor, lesió al menisc d'en Dani, canvis en la feina de l'Albert Asensio, moments de desmoralització personal de l'Oliu,...) com les parelles que es sobreposen a les dificultats durant els mesos de gestació, però alhora hem gaudit de manera brutal del trajecte, sortides conjuntes pel Pirineu, GR92, excursions varies, innumerables converses al voltant d'una taula amb un bon vi, mails i missatges de whatsapp on la ironia butllofa apareix en tota la seva magnitud.

S'apropa el dia de sortir de comptes... i més enllà del llarg recorregut on ens hem sentit recolzats de manera espectacular per tota la gent de nostre voltant (família, amics, companys de feina,...) crec que l'experiència més bonica encara està per arribar, i aquesta experiència no és altra que la cursa en si mateixa, gaudirem de l'emoció, patirem per les llargues hores de part, però esperem que tot l'esforç tingui la seva recompensa final, amb el naixement d'una aportació solidària per Intermón, de la qual tots ens sentirem molt orgullosos durant la resta de la nostra vida.

Us convidem al naixement del nostre nadó "Projecte Butllofa", tenim previst l'ingrés a Olot el dia 20 d'Abril a les 10 del matí, i es preveu un part llarg, complicat i dolorós, per sort tindrem l'ajuda de les llevadores Silvia i Núria que en tot moment ens faran d'assistència, preveiem el naixement del Projecte Butllofa pel matí del dia 21 d'Abril.

Gracies per tot el suport durant l'embaràs, i esteu tots convidats a acompanyar-nos durant el part i a venir-nos a visitar a la clínica on esperem poder celebrar el naixement del nostre nadó! 

                                                                    Som-hi Butllofes!





This entry was posted on dimarts, 9 d’abril del 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Història de l'embaràs butllofa. Sensacions PreTrailwalker Albert Oliu”

  1. Només esperem que el nadò no s'assembli als pares… :D

    Que vagi bé el part! Estaré agafant-vos les mans perque apreteu des de Màlaga. Pendent del Whatsapp de la Bea, on espero rebre la jornada virtual.

    Som-hi butllofes!!!

    ResponElimina