TAST SOLIDARI DE CERVESES ARTESANES CATALANES

Dissabte passat dia 15 de febrer vam celebrar, gràcies a la gentilesa dels amics d' Innova't Educació un Tast solidari de cerveses artesanes catalanes on el preu del mateix anava destinat íntegrament al donatiu d'inscripció de l'equip @ProjButllofa. Amb aquest tast i gràcies a l'aportació de tots els assistents vam aconseguir recaptar 365€ que ja tenim ingressats al comptador dels donatius de l'equip: Donatius Projecte Butllofa 

A hores d'ara ja tenim gairebé 1000€ recaptats i ens falta aproximadament un terç de la recaptació necessària. Segur que amb l'ajut de tots vosaltres ho aconseguirem!



Volem donar les gràcies a totes les cerveseries que ens van ajudar amb la seva col·laboració. La Mataró, Can Bech (Keks), Birrart (Moska) i CervesArt.  

Agraïr també a en l'Conrad Johera i a la Yolanda per la conducció del tast i per haver-nos fet obrir els ulls de tot allò que devem a la cervesa ;-)


Per acabar, agraïr novament l'ajut logístic a Innova't Educació per cedir les seves instal·lacions per la realització del curs.


Gràcies a tots!



This entry was posted on diumenge, 16 de febrer del 2014. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply