Col·laboradors del Tast Solidari (Part 1)


Com ja sabeu el pròxim 15 de febrer a les 19.00 h fem el nostre primer tast solidari de cerveses artesanes catalanes, no dubteu en apuntar-vos.

Avui us presentem el nostre primer col·laborador -a qui volem agrair la seva disposició i generositat- es tracta de "La Mataró". Un jove projecte d'elaboració artesanal que va començar fa un parell d'anys  però amb el que ja ofereixen unes cerveses d'alta qualitat, així ho acredita el recent premi, rebut aquest passat setembre, com la de millor cervesa de l'any a la Festa de la Cervesa de Sant Celoni  aconseguit amb la seva varietat "Blat". Aquesta varietat premiada serà una de les que podreu gaudir en el nostre tast on també descobrireu l'elegància de la "Special Bitter" amb el seu toc picant. Us deixem les seves notes de cata perquè pugueu anar fent dentetes.




La Mataró de Blat
Estil: WITBIER (cervesa de Blat originaria de Bèlgica)
ABV: 4,6 graus
IBUS:  20
Temperatura de servei: 8-13
Maridatge recomanat: amanides no molt especiades, formatges tendres, pastes, marisc i com aperitiu a qualsevol hora.

La Mataró Special Bitter
Estil: BITTER  (cervesa torrada originaria del Regne Unit)
ABV: 4,5 graus
IBUS: 37
Temperatura de servei: 8-13
Maridatge recomanat: Ideal per a acompanyar pernil ibèric i embotits, carns vermelles grelladas, peix blau i formatges forts.



This entry was posted on divendres, 31 de gener del 2014. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply