19/1/14 Sortida Butllofa 32 Km Salt - Anglès - Salt.

Diumenge passat aprofitant la visita d'en Sergio, arribat des de terres malaguenyes, vam aprofitar per fer una altra sortida, per anar acumulant Km a les cames. Per motius d'agenda l'Enric no va poder venir, aixi que aquest com vam sortir en Sergio, en Dani i l'Albert.

Tot i la previsió de possibles pluges teniem clar, que una previsió de mal temps no ens faria enrere. Quan es hora d'entrenar, l'esperit que ens farà acabar la Trailwalker, es pensar en positiu, i posar-hi mes ganes i menys excuses!

Vam sortir encara de fosc, a les 7 del matí, equipats amb frontal i amb idea de fer unes 6 hores de caminata ja que no ens podiem allargar gaire més, doncs en Sergio tenia vol de tornada cap a Malaga a la tarda sortint de BCN.

Una mica de pluja intermitent i dèbil cap a mig camí, ens va refrescar una miqueta, abans d'arribar a Anglès, on vam aprofitar per fer una volta per la trobada de cotxes clàssics que tenien muntada al mig del poble.


A partir d'aquí mita volta i , camí de tornada. Parant a Can Rajolet per reposar una mica de forces, i fer una visita al Sr. Roca.

Com a motivació de cares a la Trailwalker, ens vam fer les típiques fotos, amb els punts quilomètrics que trovàbem pel camí.




















De tornada ja i un xic abans de Bescanó, la pluja que havia deixat de caure, comença a tornar a agafar foça, i ens hem de posar altre cop els impermeables, perquè ara si que ens mullem de veritat!


Una hora mes tard arribem altre cop al punt de partida, i després de fer quatre estiraments decidim que per avui ja n'hem tingut prou, despedida ràpida d'en Sergio, i cadascú a pensar a seguir entrenant pel seu compte!


Som-hi Butllofes! Keep training!





This entry was posted on dilluns, 20 de gener del 2014. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply