SMS Km Solidaris Butllofes. Ens ajudeu?

L'any passat un bon amic, ens va dir "Al final, si ho penses bé la Trailwalker, nomes es fer 1 Km 100 vegades, vist així no es tant, no?"

Amb aquesta idea, ens hem decidit a aprofitar una de les moltes eines que ens dona Intermón Oxfam per poder aconseguir donatius per la Trailwalker, no es cap altra que la possibilitat que tots els nostres seguidors i amics ens facin petits donatius a través de SMS...

Si, si heu llegit bé SMS, a l'era del whatssap!! Estem bojos?? Això no funcionarà... Doncs pensem que si, oi tant que pot funcionar!

I com ho farem? Doncs amb aquest esperit, hem cregut oportú que podriem aconseguir 100 SMS, i que cada un d'aquests SMS, ens signifiqui 1 Km de la Trailwalker. Ens ajudeu?

El cost del missatge es 1,20€ per operadors Movistar, Vodafone, i Orange, i l'equip rep integrament com a donatiu aquest 1,20€. Per altres operadors, el cost maxim es de 1,45€

Envia missatge al 28018 escrivint  TW + Espai en blanc + G24 + el teu nom i el nº del Km que vulguis patrocinar i missatge d'anim. 




Exemple: TW G24 Homer Simpson Km 17 Som-hi Butllofes!!  A l'avituallament DUFF i ROSQUILLAS Mosquis!!!

Podeu consultar la llista de Km patrocinats en la taula que hem preparat  i que anirem actualitzant en els propers dies. Taula de patrocinis >>

Ens reservem també per si algú esta interesat el patrocini dels punts de control, per donatius de mes de 20€ via web, o pagament en sobres bàrcenas, es a dir en mà :-)

Arribat el cas som capaços de pensar per qui patrocini cada avituallament deixar que trii que hàgim de fer alguna juguesca, o convidar-lo a viure amb nosaltres el punt de control corresponent (molt adequat sobretot per etapes nocturnes com Cassà i Llagostera) o qualsevol cosa que su vingui de gust fer amb nosaltres!

Som-hi Butllofes i Bones Festes a tots!






This entry was posted on dimarts, 24 de desembre del 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply