24/11/13 Sortida Butllofa 31Km Salt - St Grau - Bonmatí . Salt

Diumenge 24 de Novembre, vam fer una altra sortida Butllofa. Es questió d'anar acumulant Km a les cames. Sortíem l'Albert, en Dani i l'Enric. En Sergio era baixa, donat que deia que li quedava massa lluny. Això de viure a Malaga, a mi es sona a excusa

La previsió que teniem era sortir de Salt, i mirar d'arribar fins a St Grau. A partir d'aquí segons els Km que haguessim fet allargar la ruta fins a fer unes 6h / 30 km.

Vam quedar a les 7 del matí, no feia tan fred com esperavem, vam esperar a que a Can Corrius obrissin perqué en Dani i l'Enric es compressin entrepans, i apa som-hi!

La idea era intentar atravessar el Ter per anar direcció St. Gregori, ja fos per una part amb roques a la zona del club de piraguisme de Salt o bé per la passera dels àrids.

La primera opció no va ser possible degut al gran cabal d'aigua que baixava de les últimes pluges. Per sort la passera havia aguantat i vam poder enfilar direcció a St Grau.



Amb l'Enric imposant un ritme viu a la pujada, arribem en 2h 22 min a dalt de St Grau (449m) portem uns 10 km  (aquí el track de pujada http://www.movescount.com/moves/move21689430)

 

Decidim baixar animats, per un altre camí que no es el de pujada, decidint buscar una ruta per allargar una mica la tornada, baixarem pel dret dirigint-nos cap a Bonmatí.


El camí seria molt maco, sinò fos perque ens trobem baixant per un corriol, on ens anem trobant caçadors que estan de batuda de senglar, l'Enric es posa molt content... gossos i caçadors de senglars, es el que sempre li agradaria trobar quan va caminar!

Per acabar d'arribar fins a Bonmatí i Vilanna, hem de fer una part d'asfalt, la recordavem de dies de bici, però es fa molt mes llarga del que la recordavem. Seguim a bon ritme, parem a Can Rajolet, per anar a veure el sr Roca i seguim en marxa.

Amb el ritme que portem i el sol que ara si que ens escalfa, comencen a sobrar capes.

Ens acostem ja a Salt, al final, ens ha sortit una ruta de 31 Km, en 5h 50min sense comptar les aturades que hem fet. ( segona part del track http://www.movescount.com/moves/move21689434 )

Conclusió de la sortida, encara queda molt per entrenar i l'Enric es el que esta en millor forma. I en Sergio el que menys :-P

Som-hi Butllofes. Keep traning!

This entry was posted on diumenge, 1 de desembre del 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply