Inscrits Trailwalker 2014

Hola a tots!

Ja tornem a ser aquí, i per segon any consecutiu ens hem inscrit a la Trailwalker!!Les ganes de poder acabar la cursa d'en Dani i l'Enric, l'enveja sana , de l'edició de l'any passat seguida des de la distància, d'en Sergio, i les ganes de l'Albert de poder completar la cursa en companyia de tot l'equip han estat motius mes que sufients perquè ens tornessim a inscriure altre cop.

Aquest any, el nostre equip de suport "oficial" el formaran l'Hèctor (que l'any passat va viure l'expreiència de la Trailwalker des de dins) i en Joan Tarifa, que segur que ens cuidaran alments tant bé, com ho van fer la SIlvia i la Núria l'any passat

Repetim el dorsal 24, i intentarem que tots plegats poguem disfrutar almenys de la mateixa manera que en l'edició anterior i completar el repte amb l'equip al complert!

Com a primer pas, hem d'arribar a recptar fins a 1500€ en donatius com a inscripció

Ens hi ajudeu? Fes el teu donatiu a Projecte Butllofa

Aquest any, segur que ho aconseguirem!

Ningú va dir que seria fàcil, només que valdria la pena!

Si algú vol conèixer com va ser la nostra aventura en la darrera edició us deixem el nostra documental (es llarg, però val la pena)

This entry was posted on dimecres, 6 de novembre de 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply