Diada Projecte Butllofa preTRAIWALKER Diumenge 14 d'Abril 10:00 Pla del Socs (Salt)

Cada cop queda menys. El neguit i les ganes per començar a caminar van creixent a mesura que es van treient dies al calendari. A menys de 10 dies per la Trailwalker us volem convocar, aquest DIUMENGE 14 D'ABRIL, a una passejada de germanor per continuar rebent, de tots aquells que vulgueu, el vostre suport i els vostres ànims abans d'encetar aquesta llarga travessa entre Olot i Sant Feliu de Guíxols.

3.- Llúdrigues del Pla dels socs

L'espai que hem triat per la passejada és el Pla dels Socs de Salt, amb sortida des dels aparcaments del parc de la Sèquia, just abans de l'entrada a tocar del Barri Vell. Quedarem a les 10:00H DEL MATÍ i sortirem a fer una passejada improvitzada a on podrem visitar els encants més coneguts d'aquest meravellós pulmó ciutadà, a meitat de camí del recorregut de la Trailwalker, com el Safareig, la Bassa dels Ànecs o la Font del Paradís.


Ver Salt - Pla dels Socs en un mapa más grande

Un cop feta la passejada pararem a la zona de pícnic del Pla dels Socs a fer un mos i relaxar-nos parlant de les últimes impressions abans de la Trailwalker.

Moltes gràcies, un cop més a tots aquells que ens heu anat seguint a través del bloc durant aquets mesos, i ja ho sabeu... si algú ens vol acompanyar en una tranquila passejada el diumenge al matí, al Pla del Socs us esperem!

This entry was posted on dijous, 11 d’abril del 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply