TAST DE VINS SOLIDARI amb ANNA VICENS

Divendres passat dia 15 de febrer vam celebrar, gràcies a la gentilesa dels amics d' Innova't Educació un Tast de vins solidari on el preu del mateix anava destinat íntegrament al donatiu d'inscripció de l'equip @ProjButllofa. Amb aquest tast i gràcies a l'aportació de tots els assistents vam aconseguir recaptar 360€ que ja tenim ingressats al comptador dels donatius de l'equip: Donatius Projecte Butllofa

Tot l'equip està molt content de l'esdeveniment, la participació i, sobretot, de les ganes i l'empenta mostrada per tots els assistents al curs. Altrament, voldríem tornar a donar les gràcies a l'Anna Vicens ja que sense la seva gran professionalitat i humiltat no ens hauria estat possible fer el tast i a en Gerard per ajudar-nos a contactar amb ella. Per acabar, agraïr novament l'ajut logístic a Innova't Educació per cedir les seves instal·lacions per la realització del curs.
 

A continuació us enllacem a l'espai de facebook del Innova't Educació on podreu trobar la galeria
d'imatges realitzada durant el tast.

This entry was posted on dimecres, 20 de febrer del 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply