1a MARATÓ i MITJA MARATÓ VIES VERDES DE GIRONA


Feia setmanes que el @ProjButllofa esperava amb ganes que arribes el diumenge 24 de Febrer. Dia en el que havíem de fer realitat la seva participació en una cursa de nova creació i de gran participació (un miler de corredors!) amb un objectiu tan ambiciós com completar els 21 quilòmetres de la Mitja Marató de les Vies Verdes, que separen Llagostera de Sant Feliu de Guíxols.

Agraïr molt especialment als que ens van acompanyar en tot moment a la cursa en un matí amb temperatures sota zero. A en Dani pel seu suport a l'ombra i a la Sílvia i en Sergio  que, sense ells, no hauria sigut possible el desplaçament ni la corresponent paradeta de l'equip a l'arribada de la cursa. 

Molt agraïts també a les 6 persones que ens van comprar samarretes del projecte Butllofa, cosa que significa que vam recollir 60€ mes per Intermón Oxfam, i ja superem els 1000€ recaptats!
Us deixem amb les impressions dels nostres dos corredors participants 

Héctor: 21 km en 1h 58 min  
"En primer lloc m'agradaria felicitar a tothom que hagi participat en la organització de la cursa. Per ser una primera edició obtenir un número tan alt de corredors deu voler dir quelcom.
Personalment, estic molt cofoi del resultat obtingut ahir diumenge. Anàvem amb la intenció, simplement, d'acabar la cursa. A més a més, veníem d'un cap de setmana mogut amb molts partits de bàsquet arbitrats en el meu cas i havent acudit a un concert la nit anterior i, conseqüentment, dormint poc. Tot i així, estic molt content perquè durant la cursa l'Albert i jo vam pensar en algun objectiu més que no pas la finalització i encara ens vam animar a mirar de baixar el temps de les dues hores i vam aconseguir-ho sense oblidar-nos però que tenim la Trailwalker a la cantonada i que forçar la màquina pot ser arriscat. Val a dir que l'últim quilòmetre i mig se'm va fer molt amunt ja que les cames em començaven a fer un xic de mal i els carrers de puja i baixa de Sant Feliu es feien interminables. Probablement, l'any vinent repeteixi l'experiència i miri de superar-me en temps ja que un cop conegut el terreny i les dificultats la fita es fa més llaminera."                                                "Content, molt content. Així es com em sentia ahir a l'arribada a Sant Feliu de Guíxols. I aquesta alegria encara em dura. Al igual que l'Hèctor era el primer cop que em disposava a fer una cursa de mitja marató. Havent fet alguna tirada llarga de 30 Km, creia que l'objectiu era fàcilment assolible, però em feia por deixar-me endur per l'esperit competitiu, i apretar massa d'inici, i que els 21 Km se m'acabessin fent llargs. Crec que va ser un encert sortir a ritme tranquil ( 6:10 durant els 4 primers Km). 
Els Km anaven passant i gairebé sense pensar-hi ja estàvem a meitat de recorregut. ( km 10 en 58 min 40s) En aquest punt vaig començar a pensar que veient que de forces anàvem bé tocava pensar en mirar de baixar de la barrera de les 2 hores. 
Al Km 14 miraríem el temps, ja que era una bona referencia ja que portaríem 2/3 de cursa... si tocava fer 21 km, hauriem d'apretar mes (1:21:40 al Km 14 ens situava a 2:02 final) Al Km 17 veient-me amb moltes forces, li comento a l'Hèctor, que volia mirar de tirar fort fins al final. Jo anava bastant fresc i a ell semblava que començava a passar-li factura la dura jornada de partits del dia anterior. 
Aixi que som-hi!! Gaaaaas! ( mitjana de 4:40 el km en els últims 4 km ), quan vaig veure l'entrada a la línea de meta (realment al Km 20,5 jejeje) , un somriure d'orella a orella se'm va dibuixar a la boca. 
L'any vinent Marató? Per què NO??"

Finalment, felicitar també a en Rubén ( 1h 46 min ) i a en Quim ( 1h 44 min ) pels seus respectius temps, i agraïr-los la seva col·laboració a la difusió del Projecte Butllofa participant a la cursa amb les seves samarretes  butllofes.

¡Gràcies!This entry was posted on dilluns, 25 de febrer de 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply