Diumenge de running. Girona - Anglès - Girona

Aquest passat diumenge tres dels integrants del @ProjButllofa, l'Oliu, l'Asensio i l'Héctor (el quart no va poder venir per lesió i aprofitem des d'aquí per donar-li ànims. Som-hi Dani!), vam acompanyar a en Rubén, en Xavi i en Marc en el seu entrenament per aconseguir disputar la marató de BCN d'enguany.


La proposta inicial era realitzar 30 km de carrera continua, a ritme suau, sortint des de Girona (Pavelló de Fontajau) i iniciant el recorregut de les @viesverdesgi just al cantó de l'escola Maristes de Girona i seguint el traçat del Carrilet d'Olot que passa per Salt, Bescanó, Vilanna, Bonmatí i Anglès, i de tornada.

Les distàncies dels nostres corredors i els seus temps van ser els següents:



Oliu: 30 km en 3h 18 min.
Asensio: 24 km en 2h 37 min.
Héctor: 18 km en 2h 10 min.

Val a dir que tots tres corredors van acabar molt satisfets de les seves sensacions ja que, en breu participaran en la Mitja Marató de les Vies Verdes , i aquesta ha sigut una prova concluent que la distància és viable per tots tres.

Donar les gràcies també a la Cèlia i la Lupe pel seu suport i avituallament durant la sortida de diumenge que va fer possible la hidratació i l'acompanyament dels nostres corredors.

This entry was posted on dilluns, 21 de gener del 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply