100 SAMARRETES VENUDES!! . . . . . . . . . . . . . . PROPERAMENT NOVA REMESA

¡ G R À C I E S  !


Poques setmanes després de la publicació al bloc i de la rebuda de les samarretes solidàries per recaptar fons per l'inscripció a la TRAILWALKER 2013, ens alegrem de poder-vos anunciar que s' han esgotat les primeres 100 unitats i que realitzem una segona comanda de samarretes tècniques, així que si encara no la teniu o coneixeu d'algú que li manqui, no ho dubteu i ajudeu-nos a continuar deixant la nostra "petjada" a tot arreu.

Ens ha arribat que alguna d'elles ha passejat la seva Butllofa pel Canigó, d'altres han aconseguit finalitzar curses d'entrenament de la Mitja Marató de les Vies Verdes o, han passejat amb orgull per algun camí de Ronda del país.

Us animem a que ens feu arribar fotografies de tots vosaltres amb les samarretes del Projecte Butllofa (ja sigui via mail projectebutllofa@gmail.com, citant-nos via twitter, facebook, o de la manera que creieu adequada). Anirem penjant les fotos que ens aneu fent arribar a l'apartat d'amics .


En Carles, el coach, lluïnt la petjada als entrenaments.

L'Héctor, corredor del nostre equip,  abans de sortir a córrer.

L'Albert i uns amics fent camí de Ronda petjada rere petjada.

This entry was posted on dimarts, 15 de gener del 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply