Col·laboració TRADE INN



Després de vàries setmanes fent rutllar el bloc i guanyant seguidors a les diferents plataformes d'internet sembla que això comença a agafar bon ritme i, per això mateix, els integrants de l'equip @ProjButllofa ens hem posat mans a la feina per intentar aconseguir noves vies de col·laboració amb el projecte per aconseguir recaptar el màxim de donatius possibles a la fita benèfica.




Com a primera col·laboració oficial (recordem que la primera donació ja es va efectuar dies enrere) proposem a tots els amics, interessats i simpatitzants amb la causa i l'esport la possibilitat de fer la vostra petita donació gràcies als amics de TRADE INN que mitjançant uns codis promocionals de compra ofereixen a tots aquells que compreu de part nostra a les seves botigues un 5% de descompte en qualsevol dels seus productes* i addicionalment TRADEINN fa una aportació d'un altre 5% directe a les donacions pel nostre equip destinant així aquesta quantitat al nostre equip.


Passos a seguir:



  • Un cop sel·leccionat l'article desitjat, el nombre de peces que voleu i la talla escollida, inseriu el codi promocional corrseponent a la promoció.
  • L'equip rep, automàticament, el mateix concepte en descompte com a donatiu.

Us convidem a tots a fer-ne ús i difusió d'aquesta possibilitat i, sobretot, volem donar les gràcies per part de tots els que fem possible @ProjButllofa a TRADE INN per aquesta col·laboració.

*: exceptuant en aquells productes publicitats en www.outletinn.com 

This entry was posted on dimecres, 5 de desembre del 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply