Col·laboració DEPORTE & TRASPLANTE ESPAÑA - Líderes en ilusión y superación



Ens plau comunicar-vos a tots que el nostre equip #ProjecteButllofa està molt satisfet i content per poder incloure a la llista d'amics a l'associació DEPORTE & TRASPLANTE ESPAÑA Líderes en ilusión y superación i participar de la seva causa, lluint el seu logo a la samarreta oficial amb la que participarem a la Trailwalker.

L'associació neix amb l'objectiu d'aconseguir el reconeixement que mereixen el conjunt d'esportistes que participen any rere any en les olimpiades nacionals, i bianualment mundials, per a trasplantats amb la finalitat d'aconseguir fer la difusió necessària perquè el conjunt de la població prengui consciència de la importància de la donació d'òrgans i de com aquest gest altruista pot esdevenir l'inici d'una nova cursa de fons per a molts ciutadans.

En particular, el nostre company Héctor, receptor d'un autotrasplant de mèdula òssia, va participar en els jocs nacionals per a trasplantats del 2010 celebrats a Aranda de Duero en vàries modalitats d'atletisme, ping-pong i marxa atlètica aconseguint un total de set metalls (4 ors, dues plates i un bronze).






This entry was posted on diumenge, 2 de desembre del 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply