Cursa 10 Km Carrer Nou Girona 2012

El diumenge 21 d'octubre, era un dia marcat des de feia algunes setmanes al calendari dels butllofes. Cursa del Carrer Nou, una de les dues curses urbanes mes populars a la ciutat de Girona.


Unes setmanes abans ja estaven inscrits l'Héctor, l'Asensio i l'Oliu. En Dani no les tenia totes  i un procés gripal va fer que acabes decidint que inscriure's no era la millor opció si es volia recuperar.  Lamentablement, dos dies abans de la cursa l'Hectór també va causar baixa per una bronquitis.

Val a dir que la cursa organitzada per l'agrupació de comerciants  Girona Eix Comercial va estar molt millor organitzada que en l'any precedent, cosa que els corredors agraeixen un cop arriben a la linea d'arribada.

L'obejctiu dels Alberts era fer la cursa sense gaire pretensions per fer un temps, mes enlla de poder acabar amb un temps raonable. Baixar de 53 minuts es plantejava com un ritme que no tenien clar si podrien aguantar. La veritat es que la cursa els va anar d'allò mes bé marcant uns temps de 50:17 i 50:24. De manera que tots dos van acabar molts satisfets amb com es va desenvolupar la cursa.


Us enllacem al recorregut i temps per Km segons perfil d'Endomondo, tenint en compte que hi ha petites variacions en les dades recollides pel senyal GPS dels telefons respecte al real  (Albert Asensio i Albert Oliu).

Run, run and keep training Butllofes!!

This entry was posted on dilluns, 29 d’octubre de 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply