Benvinguts a PROJECTE BUTLLOFA

Hola a tots, iniciem aquest bloc amb moltes ganes i il·lusió per anar compartint amb vosaltres tot el relacionat amb aquest repte que ens hem proposat aconseguir. Trailwaker 2013. 100 Km caminant des d'Olot fins Sant Feliu de Guixols a recórrer en menys de 32 hores, per recaptar diners per un projecte d'Intermón Oxfam per minimitzar els efectes de la falta d'aigua a l'Africa.


En aquest espai us anirem informant de manera actualitzada, de tot allò que anem fent relacionat amb la Trailwalker ja siguin noves propostes per recaptar diners, sortides a muntanya, curses populars, els nostres estats d'ànim, i tot allò que creiem que pot ajudar a que us sentiu una mica més partíceps d'aquest bonic projecte.

De moment ja hem arrencat creant aquesta web i començant a entrenar-nos per aconseguir un bon estat de forma. Ens queden molt més que els 100km que ens distancien de l'arribada però una part molt important del projecte, o la que més, és aconseguir recaptar els 1500€ per poder-nos inscriure i col·laborar en aquesta fita solidària.

Ens ajudeu?


Moltes gracies a tots pel vostre suport



Oliu, Héctor, Asensio i Dani.

This entry was posted on dimecres, 24 d’octubre del 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply