TAST DE VI SOLIDARI. CELLER LA VINYETA


Des les Projecte Butllofa us informem d'una activitat que ens fa especial ilusió, i es que pel diumenge 16 de Març, el celler *lavinyeta, organitza un tast de vi solidari i visita al celler per a recaptar fons per la inscripció del Projecte Butllofa a la Intermon Oxfam Trailwalker 2014.

TAST DE VI SOLIDARI
Diumenge 16 març 2014 a les 11 hores

Celler La Vinyeta, Mollet de Peralada, Alt Empordà

Reserves: celler@lavinyeta.es o al telèfon 647 748 809

El preu es de 10€ per persona i tot el que es recapti en el tast de vi anirà destinat a aquesta causa solidària.

                                

El Celler *lavinyeta, es un celler jove situat a Mollet de Peralada. Heus* aquí, que ens situem a l'any 2002 on comencen la seva trajectoria amb la compra d'algunes vinyes velles, i no es fins al 2006, on arrenca definitivament el projecte , amb la construcció del celler. 

Els inicis del celler van venir marcats, per un fet que va donar gran difusió al celler i als seus vins sobretot en l'entron de les comarques gironines doncs, el seu vi  Puntiapart* 2006, va ser escollit com a  vi oficial del centenari de la Costa Brava . 

Des de Llavors*, el celler ha anat creiexent, i de la mateix manera ho han fet els projectes dels seus joves propietaris i enòlegs.

 La passió i il·lusió per la vinya, el dinamisme i les ganes d'innovar, el tracte proper i exquisit amb tots aquells qui visiten el celler o que s'interesen pels seus vins, el respecte per la natura que els ha permés obtenir la distinció de producció integrada, el disseny en tots els elements del celler, etiquetes, packaging i nomenclatura que els ha valgut varis reconeixements en premis de disseny Laus, son suficients motius com per plantejar aquesta visita al celler com una de les experiències mes recomanables per tots aquells que disfruteu amb el mon del vi.

Josep, Lluís i Marta gràcies per la col·laboració





This entry was posted on dilluns, 24 de febrer del 2014. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply