2a Cursa Popular de Salt, Per a la salut i la convivència





Aquest dissabte, 11 de novembre, dos dels integrants dels #Butllofes hem participat a la Cursa Popular de Salt, per la convivència i la salut a Salt, organitzada per l'Associació Nous Catalans. Una cursa que reunia corredors de totes les edats, i diferents recorreguts, amb l'objectiu d'aconseguir reunir el màxim nombre de saltencs i vilatans de les rodalies amb ganes de fer esport i córrer pels carrers de la vila.

El recorregut incloïa un bon nombre de quilòmetres a través de les Deveses de Salt: un paratge inmillorable per córrer un assoleiat matí de diumenge.

Us enllacem al recorregut i els valors adquirits amb els respectius perfils d'Endomondo dels #Butllofes participants, Dani i Héctor.



Tanmateix, tot l'equip #ProjecteButllofa, amics i familiars volem donar l'enhorabona a en Dani ja que, després d'anys sense esport, sense quasi confiança en sí mateix i les seves possibilitats el passat dissabte va aconseguir finalitzar la que va ser la seva primera cursa popular de 10km en la seva vida. 

¡ENHORABONA COMPANY!







This entry was posted on dimarts, 13 de novembre del 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply