1a sortida: Cala Margarida - Tamariu

Eren poc més de les set del matí quan l'Oliu proposava d'anar fins a Palamós i comprovar, in situ, el temps que feia i revisar per internet quina seria la previsió per les properes hores. Evidentment, i com ja s'esperava, les previsions auguraven mal temps però, tot i així, els #Butllofes vam decidir començar la travesia i veure fins a on ens permetria arribar la cortina de núvols que es veien en la llunyania.

El camí d'anada el vam poder fer sense cap tipus de complicació, exceptuant, és clar, que durant la part final del trajecte (des de Calella de Palafrugell fins a Tamariu) ens vam desviar per l'interior i no vam fer tot el recorregut pel Camí de Ronda (GR92). Un cop arribats a Tamariu, i ja de tornada, vam poder reincorporar-nos al Camí i fer un autèntic recorregut circular. Malauradament, poca estona després de sortir de Tamariu la pluja no va cesar fins arribar a Cala Margarida i només l'Oliu es va salvar de mullar-se perquè era l'únic que duïa la roba adequada pel dia plujós que vam patir. Tot i així, i a només dos quilòmetres de l'arribada, la platja de Castell estava ocupada per una gran crescuda de la riera. Els #Butllofes, amb més pena que glòria, vam haver de passar amb no poques dificultats (es comenta que algú podria haver practicat el duatló: córrer-natació).

Aquesta ha sigut la primera excursió de l'equip, amb l'absència obligada de l'Albert que va patir una indisposició i que la resta de companys de l'equip volen dedicar-li perquè li feia il·lusió poder fer un test d'una distancia corresponent a 1/3 de la Trailwalker.

L'equip #ProjecteButllofa es sent molt il·lusionat, orgullós i encoratjat després d'aquesta primera sortida conjunta. 34 km recorreguts en un temps aproximat d'unes 8'5 hores i 1000 m de desnivell acumulat.

Us deixem els gràfics del GPS i el endomondo de la sortida:




A més a més, i com a curiositat, en aquesta excursió hem estrenat la nostra càmera GoPro amb la que us  compartirem des d'una perspectiva única les nostres vivències i experiències en les diferents excursions i sortides que puguem realitzar.

Avui us oferim el primer episodi:



This entry was posted on dimarts, 20 de novembre del 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “1a sortida: Cala Margarida - Tamariu”

  1. Excel.lent crònica i video. Us felicito!!!

    Gent com vosaltres fa falta per canviar aquest món!!!
    ànims i endavant... i si després d´aquesta remullada avui esteu costipats... penseu que és per una bona causa, jejeje.

    Una abraçada Butllofes!!!!

    Imma.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Imma, paraules com les teves ens ajuden a sortir cada dia a buscar recursos i entrenar.
    Una abraçada.

    ResponElimina